Teste Online

Instrucțiuni

Cursurile de limbi străine Echo pun accentul primordial pe cursant şi pe evoluţia acestuia în cadrul cursurilor şi pe parcursul modulelor. Iată de ce această secţiune de teste, în continuă dezvoltare și actualizare, este dedicată în primul rând cursanţilor Echo, actuali sau viitori. Testele de plasare pe care le veți găsi în această secțiune vă pot ajuta să identificaţi orientativ nivelul la care vă aflaţi sau să identificaţi progresul pe care l-aţi făcut până la mijlocul sau finalul unui modul Echo la care sunteți înscris.

Cursanţii Echo trebuie să înţeleagă că acest tip de evaluare se bazează pe buna credinţă și că este de dorit ca aceştia să rezolve testele pe cont propriu şi fără ajutor.

Totuși pentru încadrarea corectă în grupe, Echo recomandă susținerea unui test scris (care poate fi expediat și via email) și/sau a unui test oral atunci când nu se optează pentru un curs nivel începător.

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.