Cursuri de finlandeză la Echo

Finlandeza este vorbită în Finlanda şi este membră a familiei de limbi fino-ugrice. Este o limbă aglutinată care schimbă forma substantivului şi adjectivului, depinzând de rolul lor în propoziţie.

Limba finlandeză are reputaţia de a fi foarte greu de a fi înțeleasă și învățață.

Există două tipuri de dialecte: de est şi de vest şi două limbaje mai cunoscute: yleiskieli (limba oficială) şi puhekieli (limba vorbită).

De-a lungul secolelor, finlandeza a împrumutat atât de multe cuvinte încât acum mai există doar aproximativ 300 de cuvinte cu rădăcini complet finlandeze.

Finlanda este o țară uimitoare care se învecinează cu Suedia, Norvegia, Rusia și Estonia. S-a bucurat de o creștere economică înfloritoare în ultimii 50 de ani și a fost declarată a doua cea mai stabilă țară din lume, cu o calitate excelentă a educației și a vieții.

În ultima vreme, Finlanda a devenit și o atracție turistică importantă datorită celor 35 de parcuri naționale sau celor 70 de zile de lumină neîntreruptă în anumite zone.

La Centrul de Limbi Străine Echo, puteţi urma cursuri de limba finlandeză în variantă individuală sau de grup restrâns (doi-trei prieteni care își doresc să se inițieze în tainele acestei limbi). De asemenea, Echo poate organiza cursuri corporate de limba finlandeză la sediul companiei dvs.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543