CURSURI DE LIMBA FINLANDEZĂ

Cursuri

Cursuri de limbă finlandeză la Echo

Finlandeza este una dintre cele mai fascinante limbi, fiind vorbită doar în Finlanda și făcând parte din familia de limbi fino-ugrice. 

O limbă aglutinată, finlandeza își schimbă forma substantivelor și a adjectivelor în funcție de rolul lor în propoziție, ceea ce poate fi o provocare pentru cei care învață limba. 

Cu o reputație de greutate, limba finlandeză se diferențiază prin existența a două tipuri de dialecte: de est și de vest, precum și a două limbaje, yleiskieli (limba oficială) și puhekieli (limba vorbită). 

Curiozitatea constă în faptul că finlandeza a împrumutat de-a lungul secolelor atât de multe cuvinte, încât acum mai există doar aproximativ 300 de cuvinte cu rădăcini complet finlandeze.

Helsinki skyline boat view with Finnish flag and Helsinki Cathedral - Helsinki, Finland
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Reindeer in a winter forest in Lapland. Finland
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei / oră

Fizic - 160 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Greek flag
CURSURI DE LIMBA GREACĂ

În contextul economic actual, a prezenței mai multor companii grecești în România, limba greacă este predată cu pasiune la Echo atât la cursurile de intițere cât și la cursurile de nivel mai mare.

descopera curs »
The flag of Israel blowing in the wind. Star of David
CURSURI DE LIMBA EBRAICĂ

Deși poate părea dificilă la prima vedere, ebraica este o limbă accesibilă și plină de farmec.

descopera curs »
Family with Denmark flags
CURSURI DE LIMBA DANEZĂ

Asemănătoare cu limba engleză, cu multe cuvinte similare dar cu o pronunție ce dă adesea bătăi de cap.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.