Cursuri de daneză la Echo

Daneza face parte din grupa limbilor scandinave iar majoritatea cuvintelor provin din "Old Norse". Daneza este strâns legată de engleză şi foarte multe cuvinte sunt asemănătoate. Pronunţia poate constitui adesea o provocare chiar şi pentru vorbitorii nativi de engleză. Daneza modernă şi norvegiana modernă folosesc acelaşi alfabet dar pronunţia diferă foarte mult de la una la cealaltă.

În prezent, se estimează că în jur de 6 milioane de oameni vorbesc daneza astăzi. Vorbitori de daneză se vor găsi în mod surprinzător în anumite zone din Germania, Islanda, Groenlanda, Norvegia, Canada, Argentina, Suedia sau Statele Unite. Poate nu are nicio legătură cu limba vorbită dar un număr destul de mare de studii arată că Danemarca este unul din cele mai fericite locuri din lume.

Dacă ați hotărât să urmați cursuri de limba daneză și să vă inspirați din fericirea acestui popor, la Echo acestea se organizează în variantă individuală sau în cea de grup restrâns. Puteți de asemenea opta și pentru cursuri corporate de limba daneză la sediul companiei dvs.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543