Cursuri limba rusa la Echo

La Echo, cursurile de limbă rusă sunt din ce în ce mai solicitate și ele au fost organizate în diferite tipuri de formate, de la curs individual la curs corporate sau curs deschis.

Vorbită de mai mult de 160 de milioane de persoane, rusa foloseşte alfabetul chirilic și este una din limbile oficiale folosite la Naţiunile Unite.

Cultura rusă este atât de bogată şi variată, începând cu capodopere ale literaturii universale (Tolstoi, Dostoievski, Gogol, Puşkin sunt doar câteva nume) şi ajungând la o istorie cinematografică importantă sau la muzică atât tradiţională cât şi modernă, de unde, probabil, și interesul crescut printre cursanții Echo de a încerca o limbă de o dificultate recunoscută.

Vocabularul limbii ruse a fost intens influențat de slavona religioasă. Aceasta era o limbă folosită de Biserica Ortodoxă Rusă și a fost folosită nu doar pentru ceremoniile religioase ortodoxe ci și ca limbă de zi cu zi.

Rusa a suferit influențe serioase din partea limbilor finice și deși marea parte a acestor limbi nu mai există, cuvintele au rămas în limba rusă.

Limba rusă este separată în două dialecte: cel de nord și cel de sud. În Moscova se vorbește rusa centrală care aparține dialectului de nord.

În timp ce rusa este considerată o limbă dificilă de învățat, aceasta ar trebui să fie una din cele mai importante limbi străine pe care ar trebui să o studiem în contextul istoriei moderne. Învățarea limbii ruse deschide arii diverse de studiu inclusiv istoria modernă, geografie, evenimente curente.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543