CURSURI DE LIMBA RUSĂ

Cursuri

Cursuri de rusă la Echo

Vocabularul limbii ruse a fost intens influențat de slavona religioasă. Aceasta era o limbă folosită de Biserica Ortodoxă Rusă și a fost folosită nu doar pentru ceremoniile religioase ortodoxe ci și ca limbă de zi cu zi.

Rusa a suferit influențe serioase din partea limbilor finice și deși marea parte a acestor limbi nu mai există, cuvintele au rămas în limba rusă.

Limba rusă este separată în două dialecte: cel de nord și cel de sud. În Moscova se vorbește rusa centrală care aparține dialectului de nord.

În timp ce rusa este considerată o limbă dificilă de învățat, aceasta ar trebui să fie una din cele mai importante limbi străine pe care ar trebui să o studiem în contextul istoriei moderne. Învățarea limbii ruse deschide arii diverse de studiu inclusiv istoria modernă, geografie, evenimente curente.

russia
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Russian beauties
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -80 lei/oră/persoana

Fizic - 90 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 130 lei/oră

Fizic - 140 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

Ukrainian child girl in embroidered shirt vyshyvanka with yellow and blue flag of Ukraine in field.
CURSURI DE LIMBA UCRAINEANĂ

Folosirea limbii ucrainene este în creștere după o lungă perioadă de declin. La Kiev, se vorbește atât rusa cât și ucraineana în prezent, o modificare importantă având în vedere că în epoca comunistă se vorbea doar rusa

descopera curs »
Turkey flag waving
CURSURI DE LIMBA TURCĂ

Turca vorbită în Imperiul Otoman era o variantă modificată a alfabetului arab.

descopera curs »
Stockholm, Sweden. Waving Swedish Flag In Stockholm Street. Stockholm, Sweden. Waving Swedish Flag
CURSURI DE LIMBA SUEDEZĂ

Lingviștii consideră că studiul limbii suedeze deschide ferestre spre alte limbi nordice, precum daneza sau norvegiana. Suedeza este și cea mai accesibilă limbă pentru vorbitorii de limbă engleză!

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.