CURSURI DE LIMBA SUEDEZĂ

Cursuri

Cursuri de limbă suedeză la Echo

Suedeză (Swenska) este o limbă vorbită de 9 milioane de oameni în Suedia și aproximativ 300.000 în Finlanda. Ea face parte din grupul nord germanic din familia indo-europeană, care include și limbi nordice, cum ar fi daneza, norvegiana și islandeza. 

Cu toate acestea, în ultimul timp, suedeza a fost invadată de anglicisme, ceea ce a dus la o nouă formă numită „Swenglish”. 

Suedeza scrisă este similară cu germana și olandeza, dar pronunția este destul de dificilă.

Din punct de vedere al noțiunilor de gramatică, cursul va acoperi recapitularea gramaticii de la nivelul „începător plus” (d.e. cu ajutorul exerciţiilor cu mai multe timpuri verbale – prezent/trecut/viitor), verbele modale, comparativul/superlativul, propoziţiile atributive.

Stockholm, Sweden. Waving Swedish Flag In Stockholm Street. Stockholm, Sweden. Waving Swedish Flag
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Stockholm, Sweden. Famous Old Colorful Houses, Swedish Academy and Nobel Museum In Old Square
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -90 lei/oră/persoana

Fizic - 100 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei/oră

Fizic - 160 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

Greek flag
CURSURI DE LIMBA GREACĂ

În contextul economic actual, a prezenței mai multor companii grecești în România, limba greacă este predată cu pasiune la Echo atât la cursurile de intițere cât și la cursurile de nivel mai mare.

descopera curs »
Helsinki skyline boat view with Finnish flag and Helsinki Cathedral - Helsinki, Finland
CURSURI DE LIMBA FINLANDEZĂ

Descoperă acum această limbă minunată și lasă-te surprins de cât de mult poți să înveți și să descoperi prin intermediul ei!

descopera curs »
The flag of Israel blowing in the wind. Star of David
CURSURI DE LIMBA EBRAICĂ

Deși poate părea dificilă la prima vedere, ebraica este o limbă accesibilă și plină de farmec.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.