Cursuri de ucraineană la Echo

Ucraineana este o limbă asemănătoare limbii ruse şi se spune că dacă ştii bine rusa, în trei luni de şedere şi de vorbit cu ucrainieni, le vei învăţa limba.

De asemenea, chiar şi ucrainienii preferă să vorbească rusa, ucraineana fiind mai degraba pentru documente oficiale.

Totuși ucraineana este folosită masiv în școli și se încurajează foarte mult folosirea ei în media și televiziune. Totuși, marile trusturi media sunt în proprietatea unor companii rusești așa că majoritatea canalelor transmit încă în limba rusă.

Anumiți lingviști ruși pretind că limba ucraineană este un dialect al limbii ruse dar chiar dacă ar fi fost așa acum aproximativ 100 de ani, nu mai este cazul acum.

Folosirea limbii ucrainene este în creștere după o lungă perioadă de declin. La Kiev, se vorbește atât rusa cât și ucraineana în prezent, o modificare importantă având în vedere că în epoca comunistă se vorbea doar rusa. Deasemenea, ucraineana este într-o continuă expansiune având în vedere că populația de la sate, preponderent vorbitoare de ucraineană, are tendința de a se muta la oraș.

Puteţi urma cursuri de limba ucraineană la Centrul de Limbi Străine Echo atât în variantă corporate cât și de curs individual.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543