CURSURI DE LIMBA TURCĂ

Cursuri

Cursuri de limbă turcă la Echo

Cu un număr impresionant de vorbitori de 70 de milioane în Turcia și peste 15 de milioane în alte părți ale lumii, limba turcă este una dintre cele mai importante limbi din lume. 

Istoric, turca a folosit alfabetul arab, dar în 1928, Mustafa Kemal Atatürk a introdus o variantă modificată a alfabetului latin. 

O caracteristică distinctivă a acestei limbi este armonia vocalică, unde prima vocală determină următoarea vocală. 

Turca este o limbă aglutinantă, care se caracterizează prin adăugarea sufixelor la rădăcina cuvintelor și utilizarea limitată a prefixelor, la fel ca și finlandeza. 

Turkey flag waving
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Cityscape Istanbul, Turkey
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -90 lei/oră/persoana

Fizic - 100 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei/oră

Fizic - 160 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

The flag of Israel blowing in the wind. Star of David
CURSURI DE LIMBA EBRAICĂ

Deși poate părea dificilă la prima vedere, ebraica este o limbă accesibilă și plină de farmec.

descopera curs »
Family with Denmark flags
CURSURI DE LIMBA DANEZĂ

Asemănătoare cu limba engleză, cu multe cuvinte similare dar cu o pronunție ce dă adesea bătăi de cap.

descopera curs »
Hand holding flag of China in the Great Wall of China
CURSURI DE LIMBA CHINEZĂ

Studiind mandarina, limbă ce reunește 40000 de caractere, vei putea fi în contact cu cea de-a doua cea mai mare economie din lume.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.