CURSURI DE LIMBA CHINEZĂ

Cursuri

Cursuri de limbă chineză la Echo

Limba chineză este vorbită de mai mult de un miliard de persoane și este una dintre cele mai diverse din lume. În timp ce limba scrisă este universală, există o gamă variată de dialecte chinezești, cel mai cunoscut fiind mandarina. 

Scrierea chineză este compusă din aproape 40.000 de simboluri și a evoluat timp de peste 4.000 de ani, influențând și limba japoneză. 

Chineza este o limbă tonală, unde înțelesul unui cuvânt se schimbă în funcție de tonul utilizat. În dialectul mandarin, există 4 tonuri, în timp ce alte dialecte pot avea până la 9 tonuri. 

O particularitate interesantă a limbii chineze este faptul că toate cuvintele au o singură formă, nefiind nevoie de declinări sau conjugări pentru a indica singularul sau pluralul.

Hand holding flag of China in the Great Wall of China
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Chinese opera traditional dress in temple translation language is 'lucky and prosperity for all'
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei / oră

Fizic - 160 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Norway flag waving on a boat
CURSURI DE LIMBA NORVEGIANĂ

Strâns legată de daneză și suedeză, norvegiana nu prezintă multe probleme cursanților în ceea ce privește gramatica. Hai la Echo pentru a putea descoperi îndeaproape o cultură fascinantă și un popor inedit!

descopera curs »
Budapest Hungary, Hungarian flag closeup
CURSURI DE LIMBA MAGHIARĂ

Dacă ți-a trecut vreodată prin minte că ai vrea să înveți limba maghiară, atunci acum este momentul să te înscrii la unul dintre cursurile Echo!

descopera curs »
flag of Macedonia
CURSURI DE LIMBA MACEDONEANĂ

Macedoneana este strâns legată de bulgară, așadar este un grad destul de mare de înțelegere între vorbitorii celor două limbi străine și doar 15% din vocabularul macedonenei nu corespunde cu vocabularul limbii bulgare.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.