Cursuri chineza la Echo

Numărul persoanelor care vorbesc limba chineză depăşeşte un miliard. În timp ce limba chineză scrisă este universală, numărul dialectelor variază foarte mult. Cel mai cunoscut dialect este mandarina.

Limba chineză scrisă reuneşte aproape 40.000 de simboluri şi s-a dezvoltat acum mai bine de 4.000 de ani. Simbolurile reprezintă silabe. Scrierea chineză a influenţat şi limba japoneză.

Chineza este o limba tonală adică înţelesul unui cuvânt se schimbă în funcţie de ton. În dialectul mandarin există 4 tonuri dar alte dialecte pot avea şi 9 tonuri.

Toate cuvintele au o singură formă; nu există diferenţe între singular şi prular, nu există conjugări sau declinări.

La Echo, cursurile de limba chineză pot fi susținute în variantă individuală (atenția este concentrată pe cursant și pe necesitățile sale punctuale), in grup restrâns dar și la solicitarea companiilor, la sediul acestora sau la sediul Echo.

În cazul în care veți hotărî să urmați cursuri de limba chineză la Echo, veți afla că limba chineză este destul de simplă, ca nu are conjugări sau declinări și că cel mai important lucru pe care trebuie, de la început, să îl stăpâniți este tonalitatea. De asemenea, un lucru interesant atunci când veți învăța limba chineză va fi scrierea caracterelor dar trebuie să aveți multă răbdare pentru că va fi vorba despre aproape 2000 de caractere.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543