CURSURI DE LIMBA MACEDONEANĂ

Cursuri

Cursuri de limbă macedoneană la Echo

Macedoneana este o limbă slavă de est vorbită de aproximativ 2 milioane de macedoneni și este strâns legată de bulgară, ceea ce face ca înțelegerea între vorbitorii celor două limbi să fie relativ ușoară. 

În timp ce majoritatea cuvintelor macedonene sunt compuse dintr-un singur morfem, cuvintele pot proveni din mai multe surse, inclusiv turca, sârba și engleza. 

Cu toate acestea, la standardizarea limbii macedonene în 1940, cuvintele autohtone au fost prioritizate în favoarea cuvintelor împrumutate.

flag of Macedonia
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Archaeological Museum of Macedonia surrounded by the river with a bridge on it in north Macedonia
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoanaă

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei / oră

Fizic - 160 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

The flag of Israel blowing in the wind. Star of David
CURSURI DE LIMBA EBRAICĂ

Deși poate părea dificilă la prima vedere, ebraica este o limbă accesibilă și plină de farmec.

descopera curs »
Family with Denmark flags
CURSURI DE LIMBA DANEZĂ

Asemănătoare cu limba engleză, cu multe cuvinte similare dar cu o pronunție ce dă adesea bătăi de cap.

descopera curs »
Hand holding flag of China in the Great Wall of China
CURSURI DE LIMBA CHINEZĂ

Studiind mandarina, limbă ce reunește 40000 de caractere, vei putea fi în contact cu cea de-a doua cea mai mare economie din lume.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.