CURSURI DE LIMBA CEHĂ

Cursuri

Cursuri de limbă cehă la Echo

Ceha este o limbă recunoscută pentru complexitatea sa, fapt demonstrat de morfologia sa dificilă care include inflexiunea substantivelor, adjectivelor şi conjugarea verbelor. 

Ordinea cuvintelor din propoziţie poate varia, ceea ce accentuează dificultatea de învăţare a acestei limbi. Fonetica şi fonologia cehă sunt de asemenea provocatoare pentru vorbitorii altor limbi, din cauza lipsei de vocale evidente în cuvinte şi a folosirii consoanelor în loc de vocale. 

De-a lungul timpului, ceha a fost influenţată de mai multe limbi, printre care slava, latina şi germana. Ceha este vorbită de aproximativ 10 milioane de persoane, inclusiv emigranţi cehi din alte ţări precum SUA.

Blonde woman with a flag at central square in Prague, Czech Republic
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Night aerial view of Prague, Czech Republic
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei / oră

Fizic - 160 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Portuguese flag on the Porto city background
CURSURI DE LIMBA PORTUGHEZĂ

Vorbită în Portugalia, Brazilia, Mozambic, portugheza este o limbă de origine romanică, ca și limba româna, așadar învățarea va fi mai ușoară și te vei putea înscrie cu rapiditate printre „lusofoni”.

descopera curs »
Woman near the old windmills in Netherlands
CURSURI DE LIMBA OLANDEZĂ

Limba care are tendinţa de a lipi multe cuvinte scurte pentru a forma unul lung dar care și-a simplificat foarte mult în ultimii 100 de ani

descopera curs »
Norway flag waving on a boat
CURSURI DE LIMBA NORVEGIANĂ

Strâns legată de daneză și suedeză, norvegiana nu prezintă multe probleme cursanților în ceea ce privește gramatica. Hai la Echo pentru a putea descoperi îndeaproape o cultură fascinantă și un popor inedit!

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.