CURSURI DE LIMBA NORVEGIANĂ

Cursuri

Cursuri de limbă norvegiană la Echo

Dacă sunteți interesat să învățați o limbă germanică nouă, poate ar fi o idee să luați în considerare norvegiana. 

Această limbă este vorbită în Norvegia și este strâns legată de suedeză și daneză. Există două forme scrise de norvegiană: Bokmal (norvegiana standard) și Nynorsk (noua norvegiană). 

Limba vorbită are multe dialecte, iar în ultimii 20 de ani, a cunoscut o renaștere a acestora, cu excepția unei zone din jurul capitalei Oslo. 

Gramatica norvegiană este relativ simplă, iar substanțele sunt clasificate în trei genuri, dar genurile feminin și masculin sunt unite într-unul comun.

Norway flag waving on a boat
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Aksla at the city of Alesund , Norway
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei / oră

Fizic - 160 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Blonde woman with a flag at central square in Prague, Czech Republic
CURSURI DE LIMBA CEHĂ

Din cauza complexității sale (datorate inflexiunii substantivului, adjectivului şi conjugării verbului), limba cehă este considerată o limba dificilă.

descopera curs »
Photo of the Croatian Flag in Dubrovnik, Croatia
CURSURI DE LIMBA CROATĂ

Limba croată face parte din grupul de limbi slavice de sud, fiind una dintre cele mai complexe dintre acestea, cu un alfabet inedit și o pronunție fascinantă.

descopera curs »
Bulgaria Flag Against City Varna at summer day
CURSURI DE LIMBA BULGARĂ

Cel mai probabil datorită proximității, limba bulgară este o alegere deopotrivă comună și interesantă în rândul cursanților Echo!

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.