CURSURI DE LIMBA BULGARĂ

Cursuri

Cursuri de limbă bulgară la Echo

Limba bulgară este o limbă indo-europeană care s-a dezvoltat într-un mod aparte față de celelalte limbi slave. Aceasta a evoluat într-un mod unic, care a dus la dispariția declinării substantivului. 

Limba bulgară este vorbită de peste 12 milioane de oameni din Bulgaria și din alte țări, precum Turcia, Ucraina, Macedonia, Serbia și România. 

Istoria limbii bulgare este îmbinată cu cea a scrierii sale, fiind prima limbă slavă care a fost scrisă utilizând alfabetul glagolitic, în secolul 9. Ulterior, acest alfabet a fost înlocuit cu alfabetul chirilic și adaptat la o versiune rusească la sfârșitul secolului 18. Astăzi, alfabetul bulgar conține 32 de litere, după o reformă ortografică care a avut loc în 1945.

Bulgaria Flag Against City Varna at summer day
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

City centre of Sofia, capital of Bulgaria
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 80 lei / oră / persoană

Fizic - 90 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 130 lei / oră

Fizic - 140 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Girl with Poland flag in wheat field and blue sky on background
CURSURI DE LIMBA POLONĂ

V-ați gândit vreodată să studiați o limbă străină care cunoaşte cinci genuri: neutru, feminin şi trei genuri pentru masculin (personal, animat şi neanimat) şi şapte cazuri?

descopera curs »
dubai people
CURSURI DE LIMBA PERSANĂ

Farsi, limba care se scrie de la dreapta la stânga, cu un alfabet de origine arab dar modificat, limba lui Rumi, un autor care a influențat fundamental cultura arabă

descopera curs »
Portuguese flag on the Porto city background
CURSURI DE LIMBA PORTUGHEZĂ

Vorbită în Portugalia, Brazilia, Mozambic, portugheza este o limbă de origine romanică, ca și limba româna, așadar învățarea va fi mai ușoară și te vei putea înscrie cu rapiditate printre „lusofoni”.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.