Cursuri portugheza la Echo

Membră a familiei de limbi romanice, portugheza este limba maternă a aproximativ 240 de milioane de oameni.

Portugheza este vorbită în mare parte în Portugalia şi Brazilia dar deşi există diferenţe în pronunţie, gramatică şi vocabular, acestea nu sunt semnificative.

O caracteristică importantă a limbii portugheze este nazalizarea anumitor vocale şi diftongi care poate fi indicată prin tildă (~). Ca şi spaniola, portugheza tinde să utilizeze verbe reflexive în loc de diateza pasivă.

  • Știați că Sao Paolo este orașul în care sunt cei mai mulți vorbitori de limba portugheză din lume? Există aici chiar și un muzeu al limbii portugheze. Și că portugheza este a șasea limbă vorbită în lume?
  • Știați că vorbitorii de limba portugheză înțeleg limba spaniolă destul de ușor dar că invers nu este așa?
  • Știați că literele Y, W și K nu existau în limba portugheză înainte de 2009 și că ele sunt folosite acum doar pentru cuvintele provenite din alte limbi străine?

Deşi vocabularul portughezei vine în mare parte din latina vulgară, au fost absorbite foarte multe cuvinte din arabă, franceză, italiană sau din limbi ale popoarelor indigene din America de Sud sau Africa.

Spaniola și portugheza sunt foarte asemănătoare, așa că dacă veți începe studiul limbii portugheze, în scurt timp veți înțelege structuri și în limba spaniolă.

Așadar nu mai stați pe gânduri și încercați o limbă în care propozițiile interogative sunt date de intonație iar structura propoziției este destul de simplă.

La Echo, cursurile de limba portugheză se pot desfășura atât în variantă individuală cât și de grup restrâns sau la sediul companiei dumneavoastră.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543