CURSURI DE LIMBA PORTUGHEZĂ

Cursuri

Cursuri de limbă portugheză la Echo

Cu peste 240 de milioane de vorbitori nativi, portugheza este o limbă romană extinsă în Portugalia, Brazilia și alte părți ale lumii. Deși există diferențe între variantele portugheze vorbite în diferite regiuni, acestea nu sunt semnificative. O caracteristică unică a acestei limbi este nazalizarea anumitor sunete care pot fi indicate cu tildă (~). 

În plus, portugheza utilizează verbe reflexive în locul diatezei pasive și este ușor de înțeles pentru vorbitorii de spaniolă, dar nu și invers. Interesant este faptul că literele Y, W și K nu existau în alfabetul portughez până în 2009 și sunt folosite doar pentru cuvinte împrumutate din alte limbi. 

Sao Paolo este casa pentru cei mai mulți vorbitori de portugheză din lume și chiar găzduiește un muzeu al limbii portugheze.

Portuguese flag on the Porto city background
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Portugal. Porto and Douro river
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -80 lei/oră/persoana

Fizic - 90 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 130 lei/oră

Fizic - 140 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

Bulgaria Flag Against City Varna at summer day
CURSURI DE LIMBA BULGARĂ

Cel mai probabil datorită proximității, limba bulgară este o alegere deopotrivă comună și interesantă în rândul cursanților Echo!

descopera curs »
UAE flag with Abu Dhabi cityscape at the background, patriotism, flag day, national day
CURSURI DE LIMBA ARABĂ

Dacă te-ai hotărât sa înveți sau să îți îmbunătățești nivelul de limba arabă, desigur scriind de la dreapta la stânga poți să apelezi’ la cursurile Echo!

descopera curs »
Online foreign languages school. Positive female teacher writing on blackboard, teaching Italian on
CURSURI DE LIMBA ITALIANĂ

Cu o sonoritate aparte, cu o istorie impresionantă, limba italiană te imbie să începi studiul sau aprofundarea ei!

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.