CURSURI DE LIMBA OLANDEZĂ

Cursuri

Cursuri de limbă olandeză la Echo

Olandeza este o limbă vorbită de peste 21 de milioane de oameni, fiind o limbă vest-germanică care a evoluat încă din anul 700 d.Hr. În timp, a apărut un proces de standardizare a limbii, care a continuat până în epoca medievală. 

Limba olandeză are o structură complicată a cuvintelor și este cunoscută pentru tendința de a lipi cuvinte scurte pentru a forma cuvinte lungi. 

În ultimii 100 de ani, gramatica s-a simplificat mult, cazurile fiind folosite doar pentru pronume. 

De asemenea, s-au împrumutat multe cuvinte care se pronunță asemănător cu limba din care provin.

Woman near the old windmills in Netherlands
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Urk Flevoland Netherlands sunset at the lighthouse and harbor of Urk Holland. Fishing village Urk
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 80 lei / oră / persoană

Fizic - 90 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 130 lei / oră

Fizic - 140 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Photo of the Croatian Flag in Dubrovnik, Croatia
CURSURI DE LIMBA CROATĂ

Limba croată face parte din grupul de limbi slavice de sud, fiind una dintre cele mai complexe dintre acestea, cu un alfabet inedit și o pronunție fascinantă.

descopera curs »
Bulgaria Flag Against City Varna at summer day
CURSURI DE LIMBA BULGARĂ

Cel mai probabil datorită proximității, limba bulgară este o alegere deopotrivă comună și interesantă în rândul cursanților Echo!

descopera curs »
UAE flag with Abu Dhabi cityscape at the background, patriotism, flag day, national day
CURSURI DE LIMBA ARABĂ

Dacă te-ai hotărât sa înveți sau să îți îmbunătățești nivelul de limba arabă, desigur scriind de la dreapta la stânga poți să apelezi’ la cursurile Echo!

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.