Cursuri olandeza la Echo

Limba olandeză este o limbă vest germanică vorbită de aproape 21 de milioane de oameni. Limba olandeză pare să fi apărut în anul 700AD iar un proces de standardizare al limbii a apărut în epoca medievală.

Ca toate limbile vest germanice, olandeza are o structură a cuvintelor destul de complicată. Olandeza este cunoscută şi ca o limbă care are tendinţa de a lipi multe cuvinte scurte pentru a forma unul lung.

Gramatica s-a simplificat foarte mult în ultimii 100 de ani: cazurile sunt folosite acum doar pentru pronume. Au fost împrumutate multe cuvinte care se pronunţă aproape la fel ca în limba din care provin.

Pe parcursul modulului de olandeză începător (un modul foarte solicitat de persoane fizice dar și de companii) în afara temelor care vor include prezentări – incl. locul de origine, familia, motivul pentru care se studiază limba olandeză, slujbe, preferinţe şi antipatii, mâncare şi băutură, călătoriile, timpul – ore, zile, luni, obiecte cotidiene, locuri – magazine, bănci, viaţa cotidiană – rutine, timpul liber, vremea, cursul va cuprinde probleme de gramatică precum timpul prezent, timpul trecut, prezent perfect, viitor, pronumele personale – subiect, complement, posesiv, singular vs. plural, substantive în formă hotărâtă şi nehotărâtă, articole, ordinea cuvintelor – propoziţie, întrebare, întrebări cu răspunsul „da/nu”, pronume interogative, oferirea unor instrucţiuni – utilizarea imperativului.

De-a lungul anilor, Echo a organizat cursuri de limba olandeză în formate diferite, atât cursuri individuale, în grup restrâns sau cursuri corporate.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543