Cursuri persana la Echo

Persana este vorbită în Iran, Tadjikistan, Afghanistan şi Uzbekistan. Limba s-a dezvoltat foarte mult în ultimele secole, alfabetul folosit este alfabetul arab care a suferit diferite schimbări. La trecerea Persiei la Islam, persanilor le-a trebuit 150 de ani să-l adopte.

În prezent, cuvântul “persan” nu este foarte utilizat atunci când se discută despre limba persană datorită motivelor politice din aceste țări. De exemplu, în Afganistan, persana este numită Dari, în timp ce în Iran aceasta este numită Farsi. Persana se mai numește Tajiki în majoritatea zonelor din Asia Centrală. Academia de limbă și literatură persană a recunoscut influențe serioase din limba rusă, engleză sau franceză în ultima vreme în această limbă.

Deși solicitate mai puțin, cursurile de limba persană se pot organiza în formate variate și pe program flexibil pentru a veni în întâmpinarea clienților Echo: cursuri de limba persană în variantă grup, în variantă individuală sau de grup restrâns. De asemenea, Echo poate organiza cursuri corporate de limba persană la sediul companiei dvs.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543