CURSURI DE LIMBA PERSANĂ

Cursuri

Cursuri de limbă persană la Echo

Persana este o limbă vorbită în Iran, Tadjikistan, Afghanistan și Uzbekistan, cu o istorie îndelungată de dezvoltare și evoluție. 

Folosind alfabetul arab, care a suferit schimbări majore de-a lungul timpului, persana a avut nevoie de aproximativ 150 de ani pentru a fi adoptată în totalitate în Iran, odată cu trecerea acesteia la Islam. 

Astăzi, limbii persane i se mai spune Dari în Afganistan, Farsi în Iran și Tajiki în majoritatea zonelor din Asia Centrală. Academia de limbă și literatură persană a recunoscut recent influențe semnificative din limba rusă, engleză sau franceză în persană. 

dubai people
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Group of pakistani man wearing traditional clothes salwar kameez or kurta.
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei / oră

Fizic - 160 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

UAE flag with Abu Dhabi cityscape at the background, patriotism, flag day, national day
CURSURI DE LIMBA ARABĂ

Dacă te-ai hotărât sa înveți sau să îți îmbunătățești nivelul de limba arabă, desigur scriind de la dreapta la stânga poți să apelezi’ la cursurile Echo!

descopera curs »
Online foreign languages school. Positive female teacher writing on blackboard, teaching Italian on
CURSURI DE LIMBA ITALIANĂ

Cu o sonoritate aparte, cu o istorie impresionantă, limba italiană te imbie să începi studiul sau aprofundarea ei!

descopera curs »
Romania
CURSURI DE LIMBA ROMÂNĂ PENTRU STRĂINI

Indiferent dacă ești expat în România sau student care începe sau termină studiile aici, cursurile de limba română pentru străini sunt esențiale dacă dorești să te integrezi cu succes în cultura și societatea românească.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.