CURSURI DE LIMBA CROATĂ

Cursuri

Cursuri de limbă croată la Echo

Limba croată, parte din grupul de limbi slave de sud, este folosită în mod obișnuit de croați și se bazează pe dialectul ștokav. Alfabetul folosit este latin. 

Croata modernă este rezultatul a mai mult de 900 de ani de literatură, fiind un amestec de croată ecumenică și croată laică. Croata ecumenică a fost abandonată la mijlocul secolului al XIV-lea, iar la începutul secolului XX a avut loc o fuziune cu sârba, împotriva căreia s-au opus mulți scriitori. 

După căderea comunismului, limba croată a suferit un proces de recroatizare, fiind eliberată de presiunea politică.

Photo of the Croatian Flag in Dubrovnik, Croatia
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Dubrovnik, Croatia
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei / oră

Fizic - 160 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

dubai people
CURSURI DE LIMBA PERSANĂ

Farsi, limba care se scrie de la dreapta la stânga, cu un alfabet de origine arab dar modificat, limba lui Rumi, un autor care a influențat fundamental cultura arabă

descopera curs »
Portuguese flag on the Porto city background
CURSURI DE LIMBA PORTUGHEZĂ

Vorbită în Portugalia, Brazilia, Mozambic, portugheza este o limbă de origine romanică, ca și limba româna, așadar învățarea va fi mai ușoară și te vei putea înscrie cu rapiditate printre „lusofoni”.

descopera curs »
Woman near the old windmills in Netherlands
CURSURI DE LIMBA OLANDEZĂ

Limba care are tendinţa de a lipi multe cuvinte scurte pentru a forma unul lung dar care și-a simplificat foarte mult în ultimii 100 de ani

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.