Cursuri maghiara la Echo

E posibil să vă fi trecut vreodată prin cap că ați vrea să învățați maghiară? Sau aveți prieteni buni care vorbesc mai mult în limba maghiară și ați vrea să-i înțelegeți? Atunci este momentul acum să vă înscrieți la unul din cursurile de limba maghiară de la Echo fie în format de curs individual sau de grup restrâns. Deasemenea, experiența ne-a demonstrat că sunt anumite companii care își trimit angajații la cursuri pentru o mai bună comunicare în cadrul companiei, așa că de ce nu un curs corporate de limba maghiară?

În lumea întreagă se aproximează a fi un număr de 13 milioane de vorbitori de limba maghiară din care 10 milioane trăiesc pe teritoriul Ungariei. Aproximativ 1 milion de unguri trăiesc în Transilvania și reprezintă o minoritate destul de importantă în România.

Limba maghiară cuprinde 14 foneme vocalice și 25 foneme consonantice iar accentul se așază pe prima silabă a fiecărui cuvânt. Important în limba maghiară este alternanța vocalelor – vocalele anterioare(e, é, i, í, ö, ő) și posterioare (a, á, o, ó, u, ú).

Dificultățile limbii maghiare sunt multiple și constau în:

  • multe sunete cu litere duble precum “gy, “ty” și “ny”. Maghiara are 14 vocale iar unele dintre ele se pronunță relativ identic.
  • ordinea cuvintelor este problematică pentru că există o serie de reguli la construirea propozițiilor.
  • maghiara are deasemenea foarte multe cuvinte care se aseamănă iar majoritatea acestora se formează prin compunere, adăgând diverse sufixe la cuvinte deja existente. Deși ungurii ar putea să vă sperie cu unele cuvinte lungi precum “megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért”, acestea nu sunt foarte frecvente în limbă.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543