CURSURI DE LIMBA MAGHIARĂ

Cursuri

Cursuri de limbă maghiară la Echo

Dacă vă gândiți să învățați limba maghiară sau să comunicați mai bine cu prietenii dvs. vorbitori de maghiară, acum este momentul să vă înscrieți la unul din cursurile noastre de limba maghiară la Centrul de Limbi Străine Echo, fie în format individual, fie în grup restrâns. În întreaga lume există aproximativ 13 milioane de vorbitori de limba maghiară, dintre care 10 milioane trăiesc în Ungaria și aproximativ 1 milion în Transilvania, reprezentând o minoritate importantă în România.

Limba maghiară are 14 foneme vocalice și 25 foneme consonantice, iar accentul se pune pe prima silabă a fiecărui cuvânt. În maghiară, este importantă alternanța vocalelor, între vocalele anterioare (e, é, i, í, ö, ő) și cele posterioare (a, á, o, ó, u, ú). Cu toate acestea, există și dificultăți în procesul învățării limbii maghiare, cum ar fi sunetele duble precum „gy”, „ty” și „ny”, ordinea cuvintelor și cuvintele asemănătoare, formate prin compunerea sufixelor la cuvinte existente. 

Budapest Hungary, Hungarian flag closeup
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Night view of the Hungarian Parliament Building in Budapest, Hungary.
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online - 80 lei / oră / persoană

Fizic - 90 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 130 lei / oră

Fizic - 140 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Hand holding flag of China in the Great Wall of China
CURSURI DE LIMBA CHINEZĂ

Studiind mandarina, limbă ce reunește 40000 de caractere, vei putea fi în contact cu cea de-a doua cea mai mare economie din lume.

descopera curs »
Blonde woman with a flag at central square in Prague, Czech Republic
CURSURI DE LIMBA CEHĂ

Din cauza complexității sale (datorate inflexiunii substantivului, adjectivului şi conjugării verbului), limba cehă este considerată o limba dificilă.

descopera curs »
Photo of the Croatian Flag in Dubrovnik, Croatia
CURSURI DE LIMBA CROATĂ

Limba croată face parte din grupul de limbi slavice de sud, fiind una dintre cele mai complexe dintre acestea, cu un alfabet inedit și o pronunție fascinantă.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.