CURSURI DE LIMBA JAPONEZĂ

Cursuri

Cursuri de limbă japoneză la Echo

Limba japoneză este una fascinantă și variată, fiind complet izolată de orice altă familie de limbi. Un aspect interesant al acestei limbi este că nu este tonală, ceea ce face pronunțarea mai ușoară pentru cei care învață. Japonia este o țară cu o cultură bogată și diversă, cunoscută pentru numeroasele sale arte și tradiții, precum ikebana, ceremonia ceaiului și sushi. 

Scrierea japoneză utilizează patru sisteme diferite: Kanji, Hiragana, Katakana și Romanji. 

De asemenea, limba japoneză are patru moduri diferite de adresare, fiecare având un nivel diferit de respect: kun (respectuos), chan (prieteni și copii), san (universal) și sama (respectuos). 

Deși femeile și bărbații folosesc un vocabular diferit, aproape toate cuvintele se termină în vocale care conferă ritm limbii japoneze, iar verbele sunt amplasate la sfârșitul propoziției.

Smiling Japanese woman standing in a street, holding small Japanese flag.
Cursuri

Desfășurare
cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre fie în variantă fizică, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Matsuyama, Japan Skyline
pricing

Tipuri de cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -90 lei / oră / persoană

Fizic - 100 lei / oră / persoană

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei / oră

Fizic - 160 lei / oră

Cursuri

Alte cursuri

Family with Denmark flags
CURSURI DE LIMBA DANEZĂ

Asemănătoare cu limba engleză, cu multe cuvinte similare dar cu o pronunție ce dă adesea bătăi de cap.

descopera curs »
Hand holding flag of China in the Great Wall of China
CURSURI DE LIMBA CHINEZĂ

Studiind mandarina, limbă ce reunește 40000 de caractere, vei putea fi în contact cu cea de-a doua cea mai mare economie din lume.

descopera curs »
Blonde woman with a flag at central square in Prague, Czech Republic
CURSURI DE LIMBA CEHĂ

Din cauza complexității sale (datorate inflexiunii substantivului, adjectivului şi conjugării verbului), limba cehă este considerată o limba dificilă.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.