Cursuri de japoneză la Echo

Limba japoneză nu este direct legată de nici o familie de limbi.

Limba japoneză nu este o limbă tonală şi astfel pronunţia este mai uşoară. Cultura japoneză este fascinantă şi variată; anumite părţi au fost "exportate" - ikebana, ceremonia ceaiului, sushi. Arta grafică s-a dezvoltat foarte mult în ultima vreme în Japonia.

Japoneza foloseşte 4 sisteme de scriere: Kanji, Hiragana, Katakana şi Romanji. Japoneza are 4 modalităţi diferite de adresare:

  • kun (respectuos)
  • chan (prieteni şi copii)
  • san (universal)
  • sama (respectuos)

Vocabularul poate varia în funcţie de genul vorbitorului: femeile folosesc alte cuvinte decât bărbaţii. Verbele sunt aşezate la sfârşitul propoziţiei. Aproape toate cuvintele se termină în vocale care dau ritm limbii japoneze.

Practic, în Japonia există diferite dialecte dar care pot fi categorizate în trei familii mari: dialectul tip Tokyo, dialectul Kyoto/Osaka și dialectul Kyushu. Un lucru trist despre limba japoneză este că anumite dialecte nu pot fi înțelese de altele, așsadar cel mai bun lucru pe care îl puteți face când începeți un curs este să abordați dialectul Tokyo.

Limba japoneză este bazată foarte mult pe politețe. Sunt multe cuvinte pe care le puteți folosi și în situații cotidiene dar și în situații formale care sunt o formă de respect. Multe din aceste situații se referă la vârsta interlocutorilor – persoanele în vârstă, fie ele de la sate sau din marile orașe, fiind extrem de respectate în Japonia.

Știm din experiența de până acum că în general, oamenii învață limba japoneză din pasiune așa că dacă și dumneavoastră vă numărați printre aceia, la Echo cursurile de limba japoneză sunt o bună oportunitate de a începe studiul acestei limbi. Ele se pot desfășura atât în variantă individuală cât și de grup restrâns; de asemenea, organizăm cursuri la sediul companiilor pentru această limbă străină. La Echo ai cursuri japoneza dedicate incepatorilor, intermediarilor si avansatilor.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543