CURSURI DE LIMBA SARBĂ

Cursuri

Cursuri de limbă sârbă la Echo

Limba sârbă este o limbă interesantă, bazată pe dialectul stocav și având o metodă unică de a îmbina literele, folosind atât alfabetul chirilic, cât și pe cel latin, Azbuka și Abeceda. 

Literatura sârbă a apărut în epoca medievală din care s-a păstrat foarte puţin până în zilele noastre. Datorită faptului că Serbia și țările vecine sunt apropiate, limba sârbă a dat dar a și luat cu împrumut multe cuvinte, iar turca, germana, italiana, greaca și maghiara au avut influențe importante asupra acesteia.

Cuvinte sârbești precum „vampir” și „paprika” au fost împrumutate și de limba engleză. 

Serbia flag waving against cloudy sky
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Golubac fortress in Serbia
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -90 lei/oră/persoana

Fizic - 100 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei/oră

Fizic - 160 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

Woman near the old windmills in Netherlands
CURSURI DE LIMBA OLANDEZĂ

Limba care are tendinţa de a lipi multe cuvinte scurte pentru a forma unul lung dar care și-a simplificat foarte mult în ultimii 100 de ani

descopera curs »
Norway flag waving on a boat
CURSURI DE LIMBA NORVEGIANĂ

Strâns legată de daneză și suedeză, norvegiana nu prezintă multe probleme cursanților în ceea ce privește gramatica. Hai la Echo pentru a putea descoperi îndeaproape o cultură fascinantă și un popor inedit!

descopera curs »
Budapest Hungary, Hungarian flag closeup
CURSURI DE LIMBA MAGHIARĂ

Dacă ți-a trecut vreodată prin minte că ai vrea să înveți limba maghiară, atunci acum este momentul să te înscrii la unul dintre cursurile Echo!

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.