CURSURI DE LIMBA POLONĂ

Cursuri

Cursuri de limbă poloneză la Echo

Vă fascinează ideea de a explora o limbă străină complexă, cu cinci genuri și șapte cazuri, precum limba poloneză? 

Aceasta este a doua cea mai vorbită limbă slavă, după rusă și este puternic influențată de alte limbi precum ceha, franceza și germana, iar recent a împrumutat termeni din engleză. 

Cu toate acestea, poloneza a devenit extrem de omogenă după 1945, deși dialectele regionale au persistat.

Dacă vă interesează studiul limbii polone, la Echo puteți începe imediat cursuri de limba polonă cu accent pe comunicare și pe dezvoltarea fluenței în limbă. De asemenea, vă reamintim că toate cursurile sunt organizate în conformitate cu Cadrul de Referință European.

Girl with Poland flag in wheat field and blue sky on background
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Krakow - Poland
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -90 lei/oră/persoana

Fizic - 100 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 110 lei/oră

Fizic - 120 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

dubai people
CURSURI DE LIMBA PERSANĂ

Farsi, limba care se scrie de la dreapta la stânga, cu un alfabet de origine arab dar modificat, limba lui Rumi, un autor care a influențat fundamental cultura arabă

descopera curs »
Portuguese flag on the Porto city background
CURSURI DE LIMBA PORTUGHEZĂ

Vorbită în Portugalia, Brazilia, Mozambic, portugheza este o limbă de origine romanică, ca și limba româna, așadar învățarea va fi mai ușoară și te vei putea înscrie cu rapiditate printre „lusofoni”.

descopera curs »
Woman near the old windmills in Netherlands
CURSURI DE LIMBA OLANDEZĂ

Limba care are tendinţa de a lipi multe cuvinte scurte pentru a forma unul lung dar care și-a simplificat foarte mult în ultimii 100 de ani

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.