Cursuri limba poloneza la Echo

V-ați gândit vreodată să studiați o limbă străină care cunoaşte cinci genuri: neutru, feminin şi trei genuri pentru masculin (personal, animat şi neanimat) şi şapte cazuri? Sau o limbă a cărei topică a cuvintelor în propoziții este flexibilă? Aceasta este limba polonă iar cursurile Echo de limba polonă pot fi organizate fie individual, fie în variantă de grup.

Limba polonă este vorbită de majoritatea locuitorilor din Polonia, iar după Rusia și Ucraina este cea mai vorbită limbă slavă. Aceasta a fost de-a lungul timpului influenţată de foarte multe limbi precum latina, ceha, franceza, germana, italiana, rusa şi recent a fost invadată de termeni din limba engleză dar după 1945, polona a devenit o limbă extrem de omogenă în ciuda faptului că dialectele regionale au persistat.

Bună dimineața sau bună ziua se spune “dzien dobry" iar bună seara se spune "dobry wieczor".

Când vă adresați oamenilor, trebuie să le spuneți “Pan” pentru bărbați și “Pani” pentru femei însoțit de numele lor de familie.

Pentru că limba polonă apreciază mult politețea și gradele acesteia, ar fi recomandabil să nu folosiți numele până nu vi se dă ok-ul informal.

Dacă vă interesează studiul limbii polone, la Echo puteți începe imediat cursuri de limba polonă cu accent pe comunicare și pe dezvoltarea fluenței în limbă. De asemenea, vă reamintim că toate cursurile sunt organizate în conformitate cu Cadrul de Referință European.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543