CURSURI DE LIMBA SLOVACĂ

Cursuri

Cursuri de limbă slovacă la Echo

Slovaca este o limbă slavă indo-europeană vorbită de aproximativ 5 milioane de oameni în Slovacia, dar și în alte țări precum Statele Unite ale Americii, Ungaria, Serbia, România, Canada și Bulgaria. 

Unii specialiști o compară cu diferența dintre italiană și spaniolă, în timp ce alții o compară cu diferența dintre limbile scandinave. Slovaca se aseamănă cu limba cehă, mai ales din punctul de vedere al formei scrise, dar se diferențiază fonetic și gramatical. 

Diferenţele dintre părţile de vorbire din dialectele din slovacă sunt destul de mari în comparaţie cu diferenţele dintre slovacă standard şi cehă standard.

Flag of Slovakia against Grassalkovich Palace. Residence of the president of Slovakia in Bratislava.
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

SNP Bridge and UFO Tower at night - Bratislava, Slovakia
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -90 lei/oră/persoana

Fizic - 100 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei/oră

Fizic - 160 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

Budapest Hungary, Hungarian flag closeup
CURSURI DE LIMBA MAGHIARĂ

Dacă ți-a trecut vreodată prin minte că ai vrea să înveți limba maghiară, atunci acum este momentul să te înscrii la unul dintre cursurile Echo!

descopera curs »
flag of Macedonia
CURSURI DE LIMBA MACEDONEANĂ

Macedoneana este strâns legată de bulgară, așadar este un grad destul de mare de înțelegere între vorbitorii celor două limbi străine și doar 15% din vocabularul macedonenei nu corespunde cu vocabularul limbii bulgare.

descopera curs »
Smiling Japanese woman standing in a street, holding small Japanese flag.
CURSURI DE LIMBA JAPONEZĂ

Pentru că vrei să studiezi mai mult decât ce înseamnă ikebana, ceaiul japonez sau sushi, un curs de limba japoneză te poate ajuta.

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.