Cursuri slovaca la Echo

Slovaca este o limbă indo-europeană, mai precis slavică şi este vorbită de aproximativ 5 milioane de persoane în Slovacia dar şi în Statele Unite ale Americii, Ungaria, Serbia, România, Canada şi Bulgaria.

Anumiţi specialişti compară diferenţa dintre slovacă şi cehă cu cea dintre italiană şi spaniolă iar alţii o compară cu diferența dintre limbile scandinave. Slovaca este legată de cehă mai ales în ceea ce priveşte forma scrisă dar diferă fonetic şi gramatical.

Slovaca standard este mai apropiată de ceha literară mai ales din punctul de vedere al fonologiei şi morfologiei. Diferenţele dintre părţile de vorbire din dialectele din slovacă sunt destul de mari în comparaţie cu diferenţele dintre slovaca standard şi ceha standard.

Limba slovacă folosește alfabetul latin cu diacritice. Acestea sunt mărci ale literelor care arată o schimbare în pronunție sau ton.

Limba este plină de foneme așa că dacă începeți studiul limbii slovace, trebuie să fiți atenți la pronunția unor cuvinte.

Dacă v-ați hotărât să urmați un curs de limba slovacă la Echo este locul potrivit! În variantă individuală, de grup restrâns sau într-un curs corporate.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante
care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.
Profesori dinamici și dedicați!

Aflați mai mult!

Call Now Button0755.543.543