CURSURI DE LIMBA SLOVENĂ

Cursuri

Cursuri de limbă slovenă la Echo

Slovena este o limbă vorbită de aproximativ 2 milioane de oameni şi este una dintre puţinele limbi care au păstrat numărul dublu din punct de vedere gramatical. 

Chiar dacă gramatica este extrem de complexă, există totuşi o mulţime de dialecte în comparaţie cu numărul restrâns de vorbitori. 

Limba slovenă utilizează un sistem de scriere bazat pe alfabetul latin, cu câteva mici modificări. De asemenea, slovena este apropiată ca stil de anumite dialecte din croată, mai ales de Kajkavian și Cakavian.

În prezent, numărul vorbitorilor de limbă slovenă este în continuă scădere, fapt care reprezintă un motiv serios pentru a începe un astfel de curs. De asemenea, cunoscătorii de slovenă din România sunt foarte rari. 

Back of couple hold slovenian flag in Triglav National Park, Slovenia.
Cursuri

Desfășurare
Cursuri

Poți alege să urmezi cursurile noastre față-în-față, fie la sediul nostru sau la sediul companiei tale, pentru o experiență de învățare personalizată și interactivă. Sau, dacă preferi să înveți din confortul casei tale sau de la birou, poți alege varianta online, prin intermediul platformelor Teams, Google Meet sau Zoom.

Cityscape of Ljubljana, Slovenia on a sunny day.
pricing

Tipuri de Cursuri

Dacă ești în căutarea unui curs personalizat care să se potrivească nevoilor și preferințelor tale, Echo îți oferă opțiunea de a alege varianta individuală sau semi-individuală a cursului nostru, la prețuri accesibile

Semi-Individual

Opțiunea semi-individuală este ideală pentru cei care doresc să învețe împreună cu un prieten sau coleg. De asemenea, oferim cursuri corporate personalizate pentru companiile care doresc să îmbunătățească abilitățile lingvistice ale angajaților lor.

Online -90 lei/oră/persoana

Fizic - 100 lei/oră/persoana

Individual

Prin alegerea opțiunii individuale, poți avea parte de o atenție personalizată din partea profesorului, ceea ce îți va permite să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să înveți într-un ritm confortabil pentru tine.

Online - 150 lei/oră

Fizic - 160 lei/oră

Cursuri

Alte Cursuri

Smiling Japanese woman standing in a street, holding small Japanese flag.
CURSURI DE LIMBA JAPONEZĂ

Pentru că vrei să studiezi mai mult decât ce înseamnă ikebana, ceaiul japonez sau sushi, un curs de limba japoneză te poate ajuta.

descopera curs »
Greek flag
CURSURI DE LIMBA GREACĂ

În contextul economic actual, a prezenței mai multor companii grecești în România, limba greacă este predată cu pasiune la Echo atât la cursurile de intițere cât și la cursurile de nivel mai mare.

descopera curs »
Helsinki skyline boat view with Finnish flag and Helsinki Cathedral - Helsinki, Finland
CURSURI DE LIMBA FINLANDEZĂ

Descoperă acum această limbă minunată și lasă-te surprins de cât de mult poți să înveți și să descoperi prin intermediul ei!

descopera curs »
newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi la curent cu cele mai recente noutăți!

Contact

Vorbiți fluent în orice limbă!

Îți oferim oportunitatea de a descoperi cursuri de limbă străină captivante și bine structurate, care includ lecții relevante și interesante, organizate într-un mediu atractiv și confortabil. Vei avea ocazia să înveți de la profesori dinamici și dedicați, care îți vor oferi nu doar o educație de calitate, ci și o experiență de învățare captivantă și plăcută. Cu aceste cursuri, vei fi echipat cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a comunica și a interacționa cu succes într-un mediu internațional, atât în plan personal, cât și profesional.